🩵 SUN PUOLELLA 🩵

Sun puolella VÄLKE -rannekoru


Kuvaus

Ihana pastellin sävyinen rannekoru sateenkaaren väreissä välkehtelevällä Sun puolella -tunnuksella! Tunnus on läpikuultava ja sen sävy vaihtuu valossa riippuen taustan väristä sekä missä kulmassa valo osuu siihen.


Osassa koruista riipus on pyöreä ja osassa se on sydämmen muotoinen. Jos haluat varmistaa kumman riipuksen saat, voit tilausvaiheessa kirjoittaa lisätietokenttään toiveesi.


Näitä syötävän suloisia rannekoruja on helppo yhdistää muihin koruihin sekä toisiinsa. Samalla ilmaiset kuuluvasi mustikkapäihin ja seisovasi kiusaamista vastaan!


Korun helmet ovat silikonipinnoitettua akryyliä ja riipus on laserleikattu läpikuultavasta akryylista, jossa on molemmilla puolilla sateenkaariefekti. Metalliosat ovat Suomessa testattua kullanväristä korumetallia.


Korua on saatavilla useissa eri väreissä ja kolmessa eri koossa. Saat mitattua ranteesi ympäryksen helposti mittanauhalla tai langan pätkällä, jonka mittaat viivottimella. Sopiva rannekorun pituus on muutaman sentin ranteen ympärysmittaa suurempi.