🩵 SUN PUOLELLA 🩵


Mikä ihmeen Mustikkapäät?

Mustikkapäät vastustavat kiusaamista, syrjintää ja vihamielistä somekommentointia. Mustikkapäiden Sun puolella -symbolia kantamalla ilmaiset kuuluvasi mustikkapäihin ja seisovasi kiusaamista vastaan 💙 Tervetuloa joukkoihin!

Mustikkapäiden tarina

Olen Janni, Mustikkapäiden perustaja, vaikuttaja ja yrittäjä. Mustikkapäiden tarina lähti liikkeelle keväällä 2020 TikTokista. Maailman tilanteen epävarmuus näkyi somessa lisääntyneenä pahoinvointina, kiusaamisena ja vihakommentointina. Etenkin tiktok oli alustana raadollinen ja itsekin sain somekiusaamisesta osani.

Omissa kommenttikentissä termi "mustikkapää" oli suosittu sinisten hiusteni takia ja se pisti silmään muiden "tavanomaisempien" haukkumasanojen seassa. Se kuulosti söpöltä eikä eteen liitetty haukkumasanakaan oikein tuntunut, jos perästä löytyi "mustikkapää". Tykästyin termiin ja hetken mielijohteesta tein videon, jossa kerroin perustavani Mustikkapäät-jengin, johon on tervetullut jokainen, joka vastustaa kiusaamista. Seuraavien päivien aikana sain TUHANSIA kommentteja ja viestejä nuorilta, jotka ilmoittautuivat mukaan.

Tästä syntyi ilmiö ja yhteisö nimeltä Mustikkapäät.

Mustikkapäiden someista (@mustikkapaat) löytyy kaiken ikäisille sopivaa viihdyttävää sisältöä. Seuraajamäärän perusteella meitä on jo pelkästään TikTokissa yli 55 000! Aikamoinen armeija!

Lisäksi teemme kouluvierailuja, järjestämme erilaisia tapahtumia ja kannustamme niin nuoria kuin nuorten suosimia vaikuttajia mukaan kiusaamisen vastaiseen taistoon.

Tavoitteenamme on luoda yhteisö, jossa jokainen voisi kokea olevansa hyväksytty ja arvostettu juuri omana itsenään.

Merch-mallistomme avulla kiusaamisen vastaisuus saadaan näkyväksi myös katukuvaan. Mustikkapäiden Sun puolella -symbolia kantamalla ilmaiset seisovasi kiusaamista vastaan.

Tuotteita ostamalla tuet kiusaamisen vastaisen työn lisäksi suomalaisia pienyrittäjiä. Korumallistomme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laserleikkaus tehdään Helsingissä, helmet ja metalliosat tilataan suomalaisilta toimittajilta ja korut kootaan Espoossa.

Yhdessä meissä on voimaa 💪

💙:lla Janni

Head of Mustikkapäät