Tietoa meistä

Mustikkapäät on TikTokista alkunsa saanut liike joka syntyi vastaliikkeena kiusaamiselle ja negatiivissävytteiselle somekulttuurille keväällä 2020. Tavoitteemme on rakentaa positiivisempaa ja turvallisempaa some- ja nuorisokulttuuria.

Tällä hetkellä mustikkapäiden TikTok-tilillä (@mustikkapaat) on jo lähes 35 000 seuraajaa ja mustikkapäät-häshtägiä käyttäneitä videoita on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa!

Miten voin olla Mustikkapää?

Jokainen, joka haluaa kannattaa ja tukea aatettamme, voi olla Mustikkapää. Mustikkapäät vastustavat kiusaamista, vihapuhetta, syrjintää ja vihamielistä somekommentointia. Omalla toiminnallaan Mustikkapäät pyrkivät levittämään positiivisuutta ja luomaan iloa ympärilleen niin somessa kuin somen ulkopuolella.

Mustikkapäät koostuvat viidestä eri heimosta, joista jokainen löytää itselleen sopivimman tavan toimia mustikkapäänä. Voit kuulua samaan aikaan useampaan heimoon!

Sanansaattajat

Sanansaattaja Mustikkapäät levittävät mustikkapäiden sanomaa tekemällä sinistä sydäntä tunnetuksi mm. some-kanavien kommenttikentissä sekä kertomalla Mustikkapäistä muille.

Valonsäteet

Valons√§de Mustikkap√§√§‚Ā£t levitt√§v√§t iloa ja pirist√§v√§t muiden p√§iv√§√§ kehuilla ja positiivisilla kommenteilla.

Supersankarit

Supersankari Mustikkap√§√§‚Ā£t puolustavat aktiivisesti kiusattuja ja puuttuvat syrjint√§√§n.

Rehdit

Rehdit Mustikkap√§√§‚Ā£t ovat kilttej√§, avuliaita ja aina valmiita auttamaan apua tarvitsevia.

Vaikuttajat

Vaikuttaja Mustikkapäät ovat sisällöntuottajia, jotka vaikuttavat asenteisiin ja levittävät iloa ja Mustikkapäiden aatetta omalla somesisällöllään.

TikTok Creator Awards Suomi

Mustikkapäät järjestää vuosittain TikTok Creator Awards Suomi -nimisen tapahtuman, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2021. Tapahtumassa palkitaan parhaat tiktokkaajat, jotka omalla toiminnallaan luovat positiivista somekulttuuria ja tekevät kiusaamisen vastaista työtä. TikTokkaajat ja muut somesisällöntuottajat toimivat esikuvina ja roolimalleina nuorille, joten heidän toiminta vaikuttaa suoraan nuorten asenteisiin.

Lisätietoa tapahtumasti löytyy tapahtuman omilta sivuilta ttca.fi.

Tue toimintaamme ostamalla tuotteitamme ja levittämällä tietoa meistä! Jos edustat yritystä tai organisaatiota ja haluaisit keskustella yhteistyömahdollisuuksista, ota yhteyttä info@cj-insight.com.