Kumppanimme

Tältä sivulta löydät listan kumppaniyrityksistämme, jotka ovat mukana kiusaamisen vastaisessa työssä! Kumppanimme tarjoavat kaikille mustikkapäille etuuksia ja alennuksia omista tuotteistaan ja palveluistaan. Puututaan kiusaamiseen yhdessä!

Fotonordic

Fotonordic on kameroihin ja kameratarvikkeisiin erikoistunut asiantunteva verkkokauppa. Valikoimasta l√∂yd√§t tuotteet kuvaamiseen sek√§ kaikenlaiseen sis√§ll√∂ntuotantoon! Fotonordic tarjoaa mustikkap√§ille ilmaisen toimituksen koodilla ‚ÄúMUSTIKKAP√Ą√Ą‚ÄĚ. K√§y kurkkimassa tuotteita T√Ą√ĄLT√Ą!

Crazy Coco

Crazy Coco juomaperheeseen kuuluvat aidot past√∂roimattomat ja k√§sintehdyt luomu Kombuchat sek√§ luonnolliset Crazy Coco Energy energiajuomat. Koodilla "MUSTIKKAP√Ą√Ą" saat 10% alennuksen! K√§y kurkkimassa tuotteita T√Ą√ĄLT√Ą.

Groom.fi

GROOM Parturit on miesten hiuksiin ja partoihin erikoistunut parturiketju ja verkkokauppa. Koodilla ‚ÄúMUSTIKKAP√Ą√Ą‚ÄĚ saat -15% edun verkkokaupan normaalihintaisista hius- ja partatuotteista sek√§ jahtiklubista (etu ei koske lahja- ja sarjakortteja tai Risu-saunatekstiilej√§). Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun. K√§y kurkkimassa tuotteita T√Ą√ĄLT√Ą.