Kumppanimme

Tältä sivulta löydät listan kumppaniyrityksistämme, jotka ovat mukana kiusaamisen vastaisessa työssä! Kumppanimme tarjoavat kaikille mustikkapäille etuuksia ja alennuksia omista tuotteistaan ja palveluistaan. Puututaan kiusaamiseen yhdessä!

Fotonordic

Fotonordic on kameroihin ja kameratarvikkeisiin erikoistunut asiantunteva verkkokauppa. Valikoimasta löydät tuotteet kuvaamiseen sekä kaikenlaiseen sisällöntuotantoon! Fotonordic tarjoaa mustikkapäille ilmaisen toimituksen koodilla “MUSTIKKAPÄÄ”. Käy kurkkimassa tuotteita TÄÄLTÄ!

Crazy Coco

Crazy Coco juomaperheeseen kuuluvat aidot pastöroimattomat ja käsintehdyt luomu Kombuchat sekä luonnolliset Crazy Coco Energy energiajuomat. Koodilla "MUSTIKKAPÄÄ" saat 10% alennuksen! Käy kurkkimassa tuotteita TÄÄLTÄ.

Groom.fi

GROOM Parturit on miesten hiuksiin ja partoihin erikoistunut parturiketju ja verkkokauppa. Koodilla “MUSTIKKAPÄÄ” saat -15% edun verkkokaupan normaalihintaisista hius- ja partatuotteista sekä jahtiklubista (etu ei koske lahja- ja sarjakortteja tai Risu-saunatekstiilejä). Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun. Käy kurkkimassa tuotteita TÄÄLTÄ.

Rush Helsinki

Rush trampoliinipuisto tarjoaa hauskanpitoa lähes sadan trampoliinin laajuudella! Koodilla "STOPKIUSAAMISELLE" saat 10% alennuksen Open Jump - ja Lapsilipuista! Koodi voimassa syyskuun loppuun asti! Osta liput TÄÄLTÄ.